Vrijblijvende offerte aanvragen
Vergelijk installateurs en verschillende merken trapliften

BROCHURE AANVRAGEN

Over Ons

Door een traplift te kopen, investeert u in uw veiligheid in huis, in uw eigen welzijn en comfort. Deze zaken zijn uiteraard niet in geld uit te drukken. Toch begrijpen wij dat een traplift kopen een flinke hap uit uw maandelijks budget kan nemen. Waarschijnlijk gaat u bij uw keuze dan ook niet over één nacht ijs. Via trapliftexpert.nl krijgt u geheel gratis vrijblijvend advies over de aanschaf van een traplift voor uw woning. U kunt eenvoudig aanbieders vergelijken en contact opnemen voor een showroom bezoek, thuisdemonstratie of bestelafspraak.

Wie zijn wij?

Wij zijn een team ervaren specialisten op het gebied van het vergelijken van zorgproducten voor thuis. In 2019 ontstond het idee een vergelijker voor trapliften en benodigheden te ontwikkelen. Met trapliftexpert.nl behandelen we onder andere producten van Stannah, Handicare, Practicomfort, ThyssenKrupp, Otolift, Molenaar Welzijn, Triwa, Van Otterlo en RecentLift.

Waarom doen wij dit?

Voelt u zich beperkt in uw woongenot doordat het nemen van de trap als een obstakel wordt ervaren, dan is het tijd om in actie te komen en te kiezen voor een traplift. Het gevoel van vrijheid onafhankelijkheid, zelfstandigheid en het op een veilige manier kunnen bereiken van een etage hoger is dichterbij dan u misschien op dit moment denkt. Trapliften geven u weer beweging vrijheid in het hele huis, alle verdiepingen zijn weer bereikbaar. Zonder hulp kunt u weer het hele huis bewonen. Tegenwoordig zijn trapliften veilig en gemakkelijk en u zult snel vertrouwd raken met de bediening. Soms is ook het buiten plaatsen van een traplift mogelijk. Het is ons doel om dit voor u mogelijk te maken door u te koppen aan de juiste installateur en leverancier.

Adres trapliftexpert.nl
Adres: Dokter van Deenweg 162
Postcode: 8025BM, Zwolle, Nederland
Email: info@trapliftexpert.nl