Vrijblijvende offerte aanvragen
Vergelijk installateurs en verschillende merken trapliften

BROCHURE AANVRAGEN

Traplift merken

In Nederland zijn er een aantal merken actief die een groot deel van alle trapliften installeren. Dit zijn de merken Handicare, Otolift, Stannah, ThyssenKrupp en Triwa. U koopt bij deze merken rechtstreeks een nieuwe (of soms ook gebruikte) traplift. Dit kan u telefonisch of via internet regelen. Door onze brochure aan te vragen kunt eenvoudig deze modellen vergelijken en natuurlijk inzicht krijgen in de verschillende prijzen.

Fabrikanten van trapliften in Nederland

Een traplift is maatwerk. Vaak worden de stoelen kant en klaar gefabriceerd en als standaard product geleverd. De monorail (rails waarover de stoel omhoog of naar beneden beweegt) wordt echter altijd op maat gemaakt. Een expert komt aan huis om alles op te meten en geeft advies over het product dat zou passen in uw woning. Deze rails wordt dan ook altijd 100% op maat gemaakt in vaak een eigen fabriek. Zowel in Nederland, België als Duitsland. Er zijn ook aanbieders die liften uit Japan of China verkopen en daar laten produceren. Hieronder vindt u een overzicht van de bekendste merken.

MerkActief sindsNieuwTweedehands
Handicare1889JaJa
Otolift1891JaJa
Stannah1867JaJa
ThyssenKrupp1999JaJa
Triwa2016JaNee
Overzicht traplift merken

Leveranciers van trapliften

Naast de fabrikanten zijn er in Nederland ook veel leveranciers die deze verschillende merken verkopen. Vaak ook tweedehandse modellen. Ze hebben zich gespecialiseerd in het inkopen van gebruikte traplift, reviseren deze naar een goed nieuw en veilig werkend model, en installeren deze vervolgens bij u thuis. Zo kunt u flink besparen in de kosten. 

LeverancierActief sindsNieuwTweedehands
TipTop2015NeeJa
Smienk2016NeeJa
PractiComfort1992JaJa
RecentLift2009NeeJa
123trapliften2016NeeJa
Overzicht traplift leveranciers