Stannah Trapliften

Wilt u absoluut een traplift bestellen bij een groot internationaal merk? Kies dan voor Stannah. Dit merk produceert hun eigen modellen en heeft een vakkundig installatie & montage team. Wanneer u bij Stannah een traplift koopt komt er eerst een adviseur bij u thuis. Hij/zij bekijk uw trap, neemt samen met u door wat de wensen zijn en stelt een offert op. De traplift wordt vervolgens geplaatst door deskundige adviseurs die u ook nog een een uitgebreide instructie zullen geven. Op deze pagina leest u alles over de producten van Stannah. Zie ook onze pagina’s met informatie over Otolift, ThyssenKrupp en liften van Handicare

De beste trapliften van Stannah

Wanneer u moeite heeft met traplopen (bijvoorbeeld omdat u bent gevallen, een medisch ongeval heeft gehad of omdat u gewoon een dagje ouder wordt) kan een traplift uitkomst bieden. U kunt op die manier langer zelfstandig in uw huis blijven wonen. Stannah biedt een ruim assortiment liften aan.

  1. Stannah Siena: Een populair model traplift dat tot wel 160 KG gewicht kan dragen. Zowel geschikt voor een recht trap als een gebogen trap. Het model heeft verschillende zitbreedtes en een gebogen rug. Ook erg geschikt voor smalle trappen. 
  2. Stannah Starla: Deze lift kent een goede combinatie van comfort, veiligheid en stijl. Dit wordt ook wel de meest aanpasbare traplift genoemd. U kunt zelfs de kleinste details personaliseren. De trap heeft een dubbele rail en is ideaal voor hoekige trappen.
  3. Stannah Sadler: Dit type lift is geschikt voor mensen die behoefte hebben aan een simpele bediening en biedt extra ondersteuning voor de heupen, knieën en rug. Ideaal voor mensen die moeite hebben om in een zitstand te komen. De stoel wordt volledig op maat afgesteld. 
  4. Stannah Solus: De solus is een betrouwbare traplift met extra veiligheidssensoren. Het instappen en uitstappen wordt u extra gemakkelijk gemaakt door een groot zitvlak en stevige leuningen. Het eenvoudige bedieningselement zorgt voor extra gebruikersgemak.

Wat zijn de voordelen?

Als we kijken naar de producten van deze leverancier dan vallen er een aantal aspecten op. Deze voordelen hebben we voor u kort op een rijtje gezet:

  • Zowel geschikt voor rechte als gebogen trappen: Het maakt niet uit wat voor soort trap u thuis heeft. Of het nu een brede of smalle trap is, recht of met een bocht; er is altijd een oplossing.
  • Extra ruime stoel: De stoelen hebben erg ruime zitting. Dat betekend dat u niet geheel klem zit tussen de buitenste leuningen. Op die manier is het een comfortabele stoellift.
  • Extra lange armleuningen: U heeft bij trapliften fabrikant Stannah de mogelijkheid om te kiezen voor extra lange armsteunen. Ook dit vergroot het comfort tijdens het gebruik. 
  • Systeem werkt op netvoeding en een accu: De modellen zijn standaard uitgerust met een accu. Dat betekend dat, wanneer de stroom uitvalt, u altijd veilig naar boven en beneden kunt komen.
  • Maximale veiligheid: De speciale voetensteun en de veiligheidsgordel zorgen ervoor dat u altijd op een veilig manier de trap op en af kan komen. Deze gebruiksvriendelijke intrekbare veiligheidsgordel is een van de meest eenvoudige die op de markt verkrijgbaar is. 

Waarom moet ik kiezen voor Stannah?

Dit merk is al een lange tijd actief in Nederland en heeft al in 10.000den woningen een lift geïnstalleerd. Naast trapliften kunt u hier ook terecht voor Huisliften, Plateauliften en een veilige Inloopdouche. Stannah zorgt ervoor dat u langer van uw woning kunt genieten.

Hoe kan ik contact opnemen met een verkoopadviseur?

Als eerste moet u natuurlijk de brochure aanvragen. Daarin vindt u alle belangrijk informatie over de modellen en prijzen. U kunt dit via onze site doen. Tevens kunt u telefonisch (0858886445) of per mail contact opnemen om vrijblijvend meer informatie te verkrijgen.