ThyssenKrupp Trapliften

Het bedrijf ThyssenKrupp is een groot een internationaal bedrijf dat zich onder andere heeft gespecialiseerd in het installeren van hoogwaardige kwaliteit producten. Trapliften van ThyssenKrupp zijn erg veilig en betrouwbaar. Dat is de reden dat men dit in de volksmond ook wel het meest kwalitatieve trapliften merk van Nederland noemt. Op deze pagina leest u alles over dit bedrijf, over hun producten, de service, prijzen en reviews. U kunt eenvoudig online een brochure bij ons aanvragen voor aanvullende informatie.

Een ThyssenKrupp traplift bestellen

Wanneer u de website van ThyssenKrupp bezoekt zullen u een aantal dingen opvallen. Ze focussen op stijlvolle producten, van luxe kwaliteit, voor alle soorten trappen. Of u nu een rechte trap heeft, een trap met bochten of een compleet rond model. Alles is mogelijk. ThyssenKrupp Home Solutions heeft tevens een assortiment huisliften en platformliften. Dus ook rolstoelgebruikers kunnen bij dit bedrijf een geschikte lift bestellen. Bekijk ook de trapliften van Otolift, Stannah en Handicare

Welke modellen zijn beschikbaar?

Op dit moment zijn er een 7 tal verschillende modellen beschikbaar. Elk model heeft zijn voordelen en nadelen. Niet elk model is geschikt voor bijvoorbeeld een trap met bochten. Niet elk model heeft evenveel luxe en comfort. Door de verschillende producten te vergelijken (bijv. door middel van een brochure) kunt u bepalen welk type geschikt is voor uw woning en budget. 

  • Thyssenkrupp Swing
  • Thyssenkrupp Levant
  • Thyssenkrupp Flow
  • Thyssenkrupp Levant outdoor
  • Thyssenkrupp Levant classic
  • Thyssenkrupp Levant comfort
  • Thyssenkrupp Homeglide

Terugkoopregeling & gereviseerde modellen

Naast nieuwe modellen biedt Thyssenkrupp ook de mogelijkheid tot het kopen van een tweedehandse traplift. Dat gebeurt onder ander middels een terugkoopregeling. De specialisten kopen gebruikte modellen op om deze volledig te reviseren en als nieuw te verkopen. Hierdoor heeft u als consument een geweldige traplift van goede kwaliteit voor een voordelige prijs. 


Wat zijn de voordelen van Thyssenkrupp?

Dit merk blinkt uit in kwaliteit en uitstraling. De stoelen zijn erg stevig, veilig en zien er daarnaast goed uit. Compact en toch erg functioneel. De gemiddelde prijs is hoog, maar daarvoor krijgt u 24 uur per dag maximale service.

Wat zijn de reviews en ervaringen?

Klanten beoordelen Thyssenkrupp gemiddeld met een 9.5. Deze hoge scoren behalen ze niet voor niets. Inmiddels zijn ze al 65 jaar actief in Nederland en hebben al bij meer dan 50.000 huishoudens een traplift geïnstalleerd.