Vrijblijvende offerte aanvragen
Vergelijk installateurs en verschillende merken trapliften

BROCHURE AANVRAGEN

Traplift voor buiten

Een traplift biedt veel voordelen. Het kan onder andere een goede oplossing zijn voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten. Dit kan traplopen bemoeilijken of zelfs onmogelijk maken. Een traplift zorgt ervoor dat u toch nog, op een aangepaste manier, gebruik kunt maken van de trap. De traplift maakt het veilig om van verdieping te wisselen. Ook als u last heeft van zichtproblemen kan een traplift een mogelijkheid zijn. Hiervoor zijn aangepaste trapliften verkrijgbaar.

Heeft u een woning die enkel per trap te bereiken is? Sommige mensen denken dat een traplift alleen bedoelt is voor binnen, gelukkig is niets minder waar! Er zijn ook speciale trapliften voor buiten waardoor het ook mogelijk is om langer thuis te blijven wonen als u een buitentrap heeft die uw weg naar binnen bemoeilijken.

Traplift voor buitengebruik

Vooral op latere leeftijd is traplopen niet altijd even makkelijk en veilig. Gelukkig zijn er trapliften die hier een goede oplossing voor bieden. Niet alleen scheelt het u kracht, ook maakt het de trap een stuk veiliger. Er zijn ook speciale trapliften voor buiten te krijgen. Dit is vooral toepasbaar als u uw woning enkel kunt bereiken met een trap, maar ook als u bijvoorbeeld moet afdalen om in uw (achter)tuin te komen. Door een traplift buiten te installeren kunt u gewoon uw vertrouwde woning in. Dit scheelt een verhuizing en is dus zeker het investeren waard!

Uw woning veilig betreden van buitenaf

Ook bedrijven zijn hier wellicht mee gebaat. Als uw bedrijfspand bijvoorbeeld wat hoger ligt waardoor deze alleen per trap te bereiken is, is het natuurlijk erg gebruiksvriendelijk als hier een traplift geïnstalleerd is waardoor ook mensen met een mobiliteitsbeperking naar binnen kunnen. Niet elke traplift kan gewoon buiten geplaatst worden. Er zijn speciale trapliften voor buiten. Deze trapliften zijn weerbestendig. Dit is vooral nodig omdat een traplift werkt op elektronica die normaal niet tegen alle weersomstandigheden bestand zijn. Een traplift voor buiten zijn zo gemaakt dat deze helemaal waterdicht beschermd zijn waardoor het weer geen schade aan kan richten. Ook de stoel is van waterafstotend materiaal. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat de stoel geen water opneemt.

Plaats een reactie