Vrijblijvende offerte aanvragen
Vergelijk installateurs en verschillende merken trapliften

BROCHURE AANVRAGEN

Traplift Provincie Flevoland

Gaat het traplopen moeizaam, en wilt u alle ruimtes van uw woning blijven gebruiken? Een slimme traplift in Flevoland kan u daarbij helpen! Meer en meer bejaarden en mensen met medische beperkingen laten zo’n stoellift in huis plaatsen. Door deze oplossing kunt u veilig en moeiteloos de trap op en af. Onderstaand leest u praktische tips omtrent trapliften. Onze experts geven tips over welk type lift geschikt is voor uw trap, de unieke werking, de prijzen, info over de WMO/PGB en uitgebreide info over plateauliften. Meer info? Dan kan men gelijk een brochure of een offerte opvragen bij verschillende traplift fabrikanten uit de regio Flevoland.

  • Een traplift is een stoel dat vastzit op een railing die geplaatst wordt op de trap.
  • Zonder risico en op een plezante manier uw gehele woning blijven gebruiken.
  • Een trap met bochten of recht: Voor iedere situatie is er een passende traplift.
  • De tarieven schommelen tussen €2550 tot wel €9100, incl. montage.
  • Onder bepaalde voorwaarden worden trapliften gesubsidieerd vanuit de gemeente via de WMO.

Kosten traplift Flevoland juli 2024

U bent eruit: u gaat over tot het aanschaffen van een traplift. Wat gaat dat kosten? De verwachte prijs komt tot stand middels 2 onderdelen: het soort trap en extra opties zoals een automatische klaprail. Een traplift laten aanbrengen is een maatwerk klus. Dit geldt vooral voor de rail die op de trap geplaatst wordt. Een plaatsing op een rechte trap is het gemakkelijkst en hoeft dus ook niet duur te zijn. Bij 1 of meer bochten of een wenteltrap is het prijskaartje heel anders. Daarnaast bestaan er meerprijzen voor o.a. uitbreidingen als een stabieler zitvlak.

  • Een basismodel traplift voor een rechte trap is al beschikbaar v.a. €2.500.
  • Een systeem voor een trap met 1 bocht start bij €6.250.
  • Een lift voor een trap met 2 bochten of meer is fors duurder, al snel €6.900 inclusief installatie.
  • Extra upgrades zoals een klaprail komen daar nog bovenop.

Vrijblijvende offerte? >> BROCHURE AANVRAGEN

Overzicht kosten montage trapliften
Veel verkopers gebruiken aantrekkelijke prijzen in folders. Deze aantrekkelijke basisprijzen zijn vaak misleidend. De goedkoopste trapliften zijn waarschijnlijk niet zo geschikt voor uw trap. In deze tabel bieden wij verschillende prijzen die u kunt gebruiken ter indicatie van het monteren van een traplift in Flevoland. Het trap type is allesbepalend voor het basistarief.

LiftsoortNieuwprijsTweedehandsInstallatie
Rechte trap€2.900 – €3.350€1.650 – €2.3004 uur
Eén bocht€5.000 – €9.100€3.500 – €5.7004,5 uur
Twee bochten€5.650 – €11.800€4.350 – €7.0006,5 uur
Draaiende trap€7.950 – €12.000€4.850 – €10.8006,5 uur
Tabel met de gemiddelde kosten van een traplift in Flevoland.

Besparen op de kosten met een tweedehands lift
Het aanschaffen van een stoellift is best prijzig. Zo’n tweedehands traplift kopen in Flevoland is niet alleen goedkoop, de kwaliteit is ook top. Gebruikte systemen worden grondig nagekeken en kunnen soms al binnen 48 uur worden geplaatst. Op deze manier bespaart u maar zo 30% – 50% ten opzichte van een nieuw model. Tevens draagt u bij aan een beter milieu. Meer en meer verkooppunten kopen zelf oude modellen op en bieden deze aan als goede 2de-hands modellen. Dit doen ze vaak door gebruik te maken van terugkoopgarantie. Samen met een adviseur kan u dit onderwerp verder uitdiepen.

Bekijk installateurs in: Almere, Zeewolde, Lelystad, Dronten, Noordoostpolder en Urk.