Vrijblijvende offerte aanvragen
Vergelijk installateurs en verschillende merken trapliften

BROCHURE AANVRAGEN

Traplift Provincie Drenthe

Gaat het traplopen moeizaam, en wilt u graag in uw eigen woning blijven wonen? De traplift in Drenthe kan u daarbij helpen! Meer en meer ouderen en mensen met een lichamelijke beperking kiezen ervoor om zo’n stoellift aan te schaffen. Op die manier kan men zonder zorgen en zonder enige inspanning uw gehele woning blijven gebruiken. Op Trapliftexpert.nl bekijkt u praktische tips over trapliften. Onze adviseurs vertellen alles over allerlei modellen liften, technische details, de geschatte kosten, info over de WMO/PGB en specifieke info over rolstoelliften. Daarbovenop kunt u zonder kosten op een eenvoudige manier een offerte aanvraag plaatsen bij de bekende traplift fabrikanten actief in de regio Drenthe.

  • Een traplift is een stoel met een aandrijving die zich voortbeweegt over een rail die is bevestigd op de trap.
  • Met een gerust hart en op een prettige manier uw gehele woning blijven gebruiken.
  • Een rechte trap of een trap met bocht(en): Voor iedere situatie is er een traplift op maat.
  • De tarieven fluctueren zo tussen de €1500 tot zo’n €9800, incl. plaatsing.
  • Onder sommige omstandigheden komt u in aanmerking voor een traplift vanuit de WMO.

 

Kosten traplift Drenthe juni 2024

U heeft besloten: er moet een traplift in uw woning komen. Maar hoe duur is dat? De totaalprijs is afhankelijk van 2 zaken: de vorm van de trap maar ook door de extra opties die u kiest. Een traplift laten aanbrengen kost wat tijd (maatwerk). Het railsysteem is per trap namelijk weer anders. Het aanbrengen van een stoellift op een rechte trap kost het minste werk en is al verkrijgbaar voor €1.750,00. Bij een trap met bochten of een spiltrap zullen de kosten flink hoger uitvallen. Vaak zijn er extra kosten voor uitbreidingen als een snellere motor.

  • Een instapmodel traplift voor een rechte trap koopt u al v.a. €2.800.
  • Een stoellift met één bocht is verkrijgbaar vanaf €6.000.
  • Een complexe lift met 2 of meer bochten kost al snel €7.200 of meer.
  • Opties zoals een automatisch opklapbare voetenplank zijn niet inbegrepen.

Vrijblijvende offerte? >> BROCHURE AANVRAGEN

Prijzen montage trapliften vergelijken
Pas op met lage prijzen in folders. Deze goedkope vanaf prijzen schieten hun doel voorbij. De goedkoopste trapliften zijn zeer waarschijnlijk niet geschikt voor uw trap. In het volgende gedeelte vindt u een inschatting van de kosten van het plaatsen van een traplift in Drenthe. Uw trapsituatie gebruikt men als starttarief in de offerte.

Type trapNieuwprijsTweedehandsMontage
Rechte trap€2.800 – €3.650€1.700 – €2.2001/2 dag
1 bocht€5.500 – €8.300€3.150 – €5.2004,5 uur
2 bochten€6.100 – €11.500€3.650 – €7.500Hele dag
Spiltrap€8.200 – €12.200€4.850 – €9.0006,5 uur
Schatting van de gemiddelde kosten van een traplift in Drenthe.

Besparen op de kosten met een tweedehands lift
Een stoellift is vrij prijzig. Zo’n tweedehands traplift kopen in Drenthe kan dan een goed alternatief zijn. Gebruikte types worden gereviseerd en voldoen aan alle veiligheidseisen. Hiermee bespaart u al snel 40% op de aanschaf van uw traplift. Tevens helpt u verspilling tegengaan. Meer en meer showrooms kunnen u ook helpen aan gebruikte modellen. Deze partijen kopen gebruikte liften vaak terug. Met een verkoopadviseur maakt u de afweging tussen een nieuwe- of gebruikte lift.

Bekijk installateurs in: Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, De Wolden, Ooststellingwerf, Westerveld, Noordenveld, Assen, Midden-Drenthe, Aa en Hunze, Tynaarlo en Borger-Odoorn.