Vrijblijvende offerte aanvragen
Vergelijk installateurs en verschillende merken trapliften

BROCHURE AANVRAGEN

Traplift Provincie Zeeland

Gaat het traplopen moeizaam, en wilt u het liefste blijven genieten van uw eigen huis? Een traplift in Zeeland vergroot uw zelfstandigheid. Steeds meer senioren kopen een speciale stoellift voor thuis. Hierdoor kan men zonder zorgen en comfortabel gebruik blijven maken van uw hele woning. Op deze website bekijkt u waardevolle details omtrent trapliften. Onze specialisten bieden adviezen over welk type lift geschikt is voor uw trap, de unieke werking, de onkosten, de WMO en andere vergoedingen en populaire leveranciers. Daarnaast kunt u zonder kosten en zonder verplichtingen prijzen opvragen (offerte) bij betrouwbare traplift fabrikanten uit de regio Zeeland.

  • Een traplift is een stoel die via een rail naar boven en beneden gaat.
  • Op een betrouwbare en aangename manier uw gehele woning veilig blijven gebruiken.
  • Breed, trap, recht of een trap met bochten: Voor elke trap is er een traplift te koop.
  • De tarieven schommelen tussen €2250 & €8300, incl. installatie.
  • In sommige situaties krijgt u een traplift op basis van de WMO.

Kosten traplift Zeeland juli 2024

U hebt de keuze gemaakt: u wilt investeren in een traplift. Wat gaat dat kosten? De totaalprijs komt tot stand middels 2 factoren: soort trap (recht of met bochten) en extra opties zoals een voetenplank met LED verlichting. Het laten monteren van een traplift is maatwerk (tijdsintensief). Met name het railsysteem heeft de nodige aandacht nodig. Een plaatsing op een rechte trap is binnen no-time geregeld en is dus relatief goedkoop. Heeft uw trap meerdere bochten? Dan moet u rekening houden met fors hogere kosten. Daarbovenop moet u rekenen op een meerprijs voor upgrades als een 4-puntsgordel.

  • Een gewoon goede traplift voor een rechte trap is al beschikbaar v.a. €2.400.
  • Een simpele lift met één bocht is er vanaf €5.750.
  • Een lift die meerdere bochten door moet kost al snel €7.200 incl. montage.
  • Extra opties als een klaprail zijn niet inbegrepen.

Vrijblijvende offerte? >> BROCHURE AANVRAGEN

Wat kost het installeren van een traplift?
Kijk uit met stuntprijzen in reclames. Deze aantrekkelijke vanaf prijzen zijn vaak misleidend. De goedkoopste trapliften hebben meestal niet de geschikte afmetingen voor uw trap. In het overzicht hieronder treft u de richtprijzen van het monteren van een traplift in Zeeland. Het soort trap vormt de belangrijkste kostenpost.

LiftsoortNieuw vanafTweedehandsMontage
Rechte trap€2.700 – €3.900€1.600 – €2.2001/2 dag
1 bocht€5.300 – €9.300€3.150 – €5.5005 uur
Meerdere bochten€6.550 – €10.600€4.350 – €8.0006,5 uur
Wenteltrap€7.600 – €13.800€5.350 – €9.6006,5 uur
Indicatie van de gemiddelde kosten van een traplift in Zeeland.

Tot wel 50% besparen met een tweedehands lift
Een stoellift laten installeren heeft een prijskaartje. Zo’n tweedehands traplift kopen in Zeeland is niet alleen goedkoop, de kwaliteit is ook top. Gebruikte systemen worden grondig getest en zijn helemaal veilig. Zo bespaart u al snel 60% op de aankoopprijs. Uiteraard is recycling goed voor het milieu. Flink wat fabrikanten hebben een terugkoopregeling en bieden daardoor 2de-handse liften. Dit doen ze vaak door gebruik te maken van terugkoopgarantie. In het verkoopgesprek kan u dit onderwerp verder uitdiepen.

Bekijk installateurs in: Schouwen-Duiveland, Middelburg, Veere, Vlissingen, Reimerswaal, Kapelle, Borsele, Goes, Noord-Beveland, Sluis, Terneuzen, Hulst en Tholen.