Vrijblijvende offerte aanvragen
Vergelijk installateurs en verschillende merken trapliften

BROCHURE AANVRAGEN

Traplift Provincie Groningen

Komt u de trap nog moeilijk op, en wilt u het liefste alle ruimtes van uw woning blijven gebruiken? Een speciale traplift in Groningen maakt het mogelijk! Een groot aantal ouderen en mensen met een lichamelijke beperking kiezen voor het gemak van de stoellift. Op deze manier kan men zonder zorgen en comfortabel weer op de bovenverdieping komen. Op deze website treft u praktische informatie inzake trapliften. Onze medewerkers lichten u in over de verschillende soorten liften die er zijn, hoe het werkt, de prijzen, de subsidiemogelijkheden (WMO) en specifieke info over rolstoelliften. Geïnteresseerd? Dan kan men kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvraag plaatsen bij de bekende traplift fabrikanten uit de regio Groningen.

  • Een traplift is een stoel die via een rail naar boven en beneden gaat.
  • Zonder risico en op een gemakkelijke manier op de eerste verdieping van uw huis komen.
  • Een smalle, brede, rechte of trap met bochten: Voor iedere situatie is er een traplift te koop.
  • De uiteindelijke kosten wisselen sterk tussen €2600 oplopend tot 9000, incl. plaatsing.
  • Mogelijk komt u in aanmerking voor een traplift vanuit de wet maatschappelijke ondersteuning.

Kosten traplift Groningen april 2024

U heeft besloten: u gaat over tot het aanschaffen van een traplift. Maar hoe komen de tarieven tot stand? De totaalprijs komt tot stand middels 2 aspecten: het type trap en extra opties zoals een klaprail. Het laten installeren van zo’n traplift is maatwerk (tijdsintensief). Met name het railsysteem heeft de nodige aandacht nodig. Het installeren van de rail op een rechte trap is binnen no-time geregeld en is dus het goedkoopst. Bij een trap met 1 of 2 bochten is het prijskaartje heel anders. Mogelijk zijn er extra kosten voor uitbreidingen als een andere kleur rail.

  • Een basismodel traplift voor een rechte trap is er vanaf €2.300.
  • Een stoellift met één bocht plaatsen ze al vanaf €6.400.
  • Een lift voor een trap met 2 bochten of meer is nog weer duurder, denk aan €7.450 inclusief plaatsing.
  • Eventuele extra opties zoals een draaifunctie voor gemakkelijk op- en afstappen zijn nog exclusief.

Vrijblijvende offerte? >> BROCHURE AANVRAGEN

Huidige tarieven montage trapliften
Veel leveranciers stunten met prijzen in TV aanbiedingen. Deze aantrekkelijke vanaf prijzen klinken vaak leuker dan het daadwerkelijk is. De goedkoopste trapliften passen bijna op geen enkele trap. In de bijgaande tabel vindt u een inschatting van de kosten van het laten monteren van een traplift in Groningen. Zoals u kunt zien: het type trap is allesbepalend voor het basistarief.

ModelPrijs nieuwe liftTweedehandsInstallatie
Rechte trap€2.850 – €3.550€1.850 – €2.2001/2 dag
1 bocht€4.500 – €8.500€2.800 – €5.0004,5 uur
Twee bochten€5.850 – €10.900€3.800 – €7.800Eén dag
Draaiende trap€8.400 – €12.200€4.550 – €9.100Hele dag
Schatting van de gemiddelde kosten van een traplift in Groningen.

Goedkoper uit met een tweedehands lift
Een stoellift is best duur. Een tweedehands traplift kopen in Groningen kan erg interessant zijn. Gebruikte systemen worden uitgebreide getest en kunnen soms al binnen 48 uur worden geplaatst. Zo bespaart u gemakkelijk 50% op de aanschafwaarde. Daarnaast bent u ook milieuvriendelijk bezig. Het gros van de aanbieders kunnen u ook helpen aan 2e-handse liften. De terugkoopgarantie heeft op die manier veel voordelen. In overleg met een verkoper maakt u de keuze voor een gebruikte of een nieuw model.

Bekijk installateurs in: Zuidplas, Oss, Stadskanaal, Midden-Groningen, Veendam, Pekela, Oldambt, Westerwolde, Groningen, Westerkwartier, Appingedam, Loppersum, Delfzijl en Het Hogeland.