Vrijblijvende offerte aanvragen
Vergelijk installateurs en verschillende merken trapliften

BROCHURE AANVRAGEN

Traplift Provincie Friesland

Gaat het traplopen moeizaam, en wilt u het liefste in uw eigen woning blijven wonen? Een innovatieve traplift in Friesland maakt het mogelijk! Veel ouderen en mensen met fysieke ongemakken laten zo’n stoellift in huis plaatsen. Dankzij dit systeem kunt u zonder risico en moeiteloos de trap op en af. Op deze site bieden wij belangrijke gegevens wat betreft trapliften. U leest hier alles over de verschillende type liften, hoe het technisch werkt, de tarieven, de WMO en andere vergoedingen en populaire leveranciers. Daarnaast kunt u direct een brochure of een offerte aanvragen bij verschillende traplift fabrikanten uit de regio Friesland.

  • Een traplift is een stoeltje aan een rails dat aan de muur langs de trap wordt bevestigd.
  • Zorgeloos en op een plezierige manier naar boven en beneden gaan.
  • Smal, breed, recht of met meerdere bochten: Ook voor uw appartement is er een traplift op maat.
  • De uiteindelijke kosten schommelen tussen €1950 tot wel €8200, inclusief installatie.
  • Soms komt u in aanmerking voor een traplift vanuit de wet maatschappelijke ondersteuning.

Kosten traplift Friesland juni 2024

U bent overtuigt: u gaat over tot het aanschaffen van een traplift. Maar wat zijn nu de kosten? De offerteprijs wordt gecalculeerd o.b.v. 2 factoren: het soort trap en extra opties zoals een luxere stoel. Het laten plaatsen van een traplift is maatwerk (tijdsintensief). Hiermee doelen we op het railsysteem dat op de trap wordt aangebracht. Het installeren van de rail op een rechte trap is het minst arbeidsintensief en is er al vanaf €2.000,00. Gaat de trap langs 1 of meer bochten? Dan betaalt u al snel €5.000,00 of meer. Daarbovenop moet u rekenen op een meerprijs voor extra’s zoals een lederen stoel.

  • Een basis-traplift voor een rechte trap wordt geïnstalleerd v.a. €2.300.
  • Een systeem voor een trap met 1 bocht is al beschikbaar v.a. €5.850.
  • Een lift die meerdere bochten door moet kost al snel €7.600 incl. montage.
  • Extra’s zoals een klaprail worden als meerprijs berekend.

Vrijblijvende offerte? >> BROCHURE AANVRAGEN

Tarieven installatie trapliften vergelijken
Veel showrooms hanteren lage tarieven in reclames. Deze basisprijzen zijn nietszeggend. De goedkoopste trapliften passen bijna op geen enkele trap. In het onderstaande overzicht bieden wij een overzicht met de geschatte kosten van het laten installeren van een traplift in Friesland. Het trap type heeft de meeste invloed op de prijs.

Type trapNieuwe liftTweedehandsInstallatie
Rechte trap€2.850 – €3.650€1.700 – €2.3504 uur
1 bocht€5.450 – €8.400€2.850 – €5.9004,5 uur
2 bochten€5.950 – €10.700€4.250 – €7.100Hele dag
Spiltrap€7.950 – €14.300€4.850 – €10.9006 uur
Tabel met de gemiddelde kosten van een traplift in Friesland.

Eenvoudig besparen met een tweedehands lift
Het laten monteren van een traplift is niet goedkoop. Zo’n tweedehands traplift kopen in Friesland is zeker het overwegen waard. Gebruikte systemen worden uitvoerig nagekeken en voldoen aan alle veiligheidseisen. Zo bespaart u maar zo 35% – 60% ten opzichte van een nieuw model. Tevens helpt u verspilling tegengaan. Flink wat showrooms kopen zelf oude modellen op en bieden deze aan als goede 2de-handse liften. Dit doen ze vaak door gebruik te maken van terugkoopgarantie. In het verkoopgesprek bekijkt u de verschillende mogelijkheden.

Bekijk installateurs in: Weststellingwerf, Heerenveen, De Fryske Marren, Súdwest-Fryslân, Waadhoeke, Harlingen, Terschelling, Vlieland, Leeuwarden, Tytsjerksteradiel, Noardeast-Fryslân, Ameland, Schiermonnikoog, Smallingerland, Opsterland, Dantumadiel en Achtkarspelen.