Vrijblijvende offerte aanvragen
Vergelijk installateurs en verschillende merken trapliften

BROCHURE AANVRAGEN

Traplift Provincie Overijssel

Komt u de trap nog moeilijk op, en wilt u het liefste uw eigen vrijheid behouden? Een moderne traplift in Overijssel vergroot uw zelfstandigheid. Flink wat ouderen en hulpbehoevenden kiezen voor een stoellift. Dankzij dit systeem kunt u zelfstandig en zonder enige inspanning de trap op en af. Op deze website leest u bruikbare specificaties betreffende trapliften. Onze adviseurs vertellen alles over soorten liften, een technische beschrijving, de installatiekosten, de tegemoetkoming vanuit de gemeente (WMO) en info over tweedehands modellen. Daarnaast kunt u zonder kosten een brochure of prijzen opvragen (offerte) bij betrouwbare traplift fabrikanten uit de regio Overijssel.

  • Een traplift is een stoel met aandrijving die naar boven en beneden kan over een rail die bevestigd is op de trap.
  • Risicoloos en op een eenvoudige manier naar boven en beneden gaan.
  • Een rechte trap of een trap met bocht(en): Er is voor elke woning een traplift beschikbaar.
  • De prijzen fluctueren zo tussen de €2150 & €9400, inclusief plaatsing.
  • Soms wordt de traplift vergoed vanuit de WMO regeling.

Kosten traplift Overijssel mei 2024

U bent overtuigt: u wilt uw bovenverdieping blijven gebruiken met een traplift. Maar hoe duur is dat? De verwachte kostprijs hangt af van 2 zaken: het soort trap en extra opties zoals een parkeerbocht. Het laten monteren van een traplift is een maatwerk klus. Het railsysteem is per trap namelijk weer anders. Het aanbrengen van een stoellift op een rechte trap is het eenvoudigst en is al verkrijgbaar voor €1.750,00. Gaat de trap langs 1 of meer bochten? Dan zullen de kosten flink hoger uitvallen. Mogelijk moet u rekenen op een meerprijs voor extra opties als een extra dunne rail.

  • Een gewoon goede traplift voor een rechte trap is verkrijgbaar vanaf €2.300.
  • Een lift die 1 bocht door moet start bij €6.300.
  • Een systeem voor een trap met meer bochten kent een hogere prijs van rond de €7.150 inclusief plaatsing.
  • Eventuele extra opties zoals een automatische schuifrail zijn nog exclusief.

Vrijblijvende offerte? >> BROCHURE AANVRAGEN

Tarieven installatie trapliften vergelijken
Veel verkopers gebruiken aantrekkelijke prijzen in flyers. Deze lokkertjes schieten hun doel voorbij. De goedkoopste trapliften zijn waarschijnlijk niet zo geschikt voor uw trap. In het overzicht hieronder verstrekken wij verschillende prijzen die u kunt gebruiken ter indicatie van het plaatsen van een traplift in Overijssel. Zoals u kunt zien: het type trap is allesbepalend voor het basistarief.

LiftsoortNieuwe liftTweedehandsPlaatsing
Rechte trap€2.900 – €3.400€1.700 – €2.1503,5 uur
Eén bocht€5.200 – €8.700€3.500 – €6.100Dagdeel
Twee bochten€6.050 – €11.500€3.800 – €7.000Hele dag
Wenteltrap€7.650 – €14.400€5.000 – €9.8006 uur
Schatting van de gemiddelde kosten van een traplift in Overijssel.

Goedkoper uit met een tweedehands lift
Een stoellift laten installeren is vrij prijzig. Zo’n tweedehands traplift kopen in Overijssel kan erg interessant zijn. Gebruikte systemen worden grondig nagekeken en kunnen soms al binnen 48 uur worden geplaatst. Zodoende bespaart u tot wel 40% – 45% op de aanschaf van uw traplift. Als extra voordeel draagt u bij aan een beter milieu. Flink wat showrooms kopen zelf oude modellen op en bieden deze aan als goede gebruikte modellen. Dit werkt meestal middels een terugkoopgarantie. Door te overleggen met een adviseur kan u dit onderwerp verder uitdiepen.

Bekijk installateurs in: Deventer, Hellendoorn, Rijssen-Holten, Hof van Twente, Haaksbergen, Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Dinkelland, Almelo, Borne, Wierden, Tubbergen, Twenterand, Dalfsen, Ommen, Hardenberg, Staphorst, Zwolle, Zwartewaterland, Raalte, Olst-Wijhe, Kampen en Steenwijkerland.