Vrijblijvende offerte aanvragen
Vergelijk installateurs en verschillende merken trapliften

BROCHURE AANVRAGEN

Traplift Provincie Utrecht

Lukt het niet meer om de trap zelfstandig op te lopen, en wilt u graag uw eigen vrijheid behouden? Een speciale traplift in Utrecht biedt uitkomst! Een groot deel van de ouderen en hulpbehoevenden kiezen voor het gemak van de stoellift. Op die manier kunt u risicoloos en zonder enige inspanning blijven genieten van uw woning. Op deze webpagina leest u nuttige details met betrekking tot trapliften. Wij vertellen u meer over de verschillende type liften, een technische beschrijving, de verwachte kosten, de tegemoetkoming vanuit de gemeente (WMO) en specifieke info over rolstoelliften. Daarbovenop kunt u gratis een brochure of een offerte opvragen bij toonaangevende traplift fabrikanten werkzaam in de regio Utrecht.

  • Een traplift is een stoel die zich voortbeweegt langs rails die bevestigd zijn aan de trap.
  • Met een gerust hart en op een eenvoudige manier gebruik blijven maken van uw hele woning.
  • Breed, trap, recht of een trap met bochten: Voor iedere situatie is er een traplift te koop.
  • De uiteindelijke kosten variëren tussen €1700 & €9100, incl. plaatsing.
  • Als u voldoet aan een aantal voorwaarden heeft u recht op een traplift vanuit de wet maatschappelijke ondersteuning.

Kosten traplift Utrecht juli 2024

U bent erover uit: u wilt een traplift laten plaatsen. Maar hoe duur is dat? De verwachte prijs komt tot stand middels 2 zaken: de vorm van de trap en extra opties zoals een meedraaiende stoel. Het laten monteren van een traplift is maatwerk (tijdsintensief). Vooral het railsysteem is essentieel en moet perfect werken. Een plaatsing op een rechte trap is het eenvoudigst en is er al vanaf €2.000,00. Heeft uw trap meerdere bochten? Dan stijgen de kosten. Bovendien geldt er een meerprijs voor upgrades als een stabieler zitvlak.

  • Een nieuwe traplift voor een rechte trap is er al voor €2.850.
  • Een basislift met een standaard bocht start bij €6.400.
  • Een uitgebreide lift met diverse bochten kent een hogere prijs van rond de €6.950 of nog duurder.
  • Extra upgrades zoals een luxe stoel zijn exclusief.

Vrijblijvende offerte? >> BROCHURE AANVRAGEN

Tarieven installatie trapliften vergelijken
Veel leveranciers stunten met prijzen in folders. Deze voordelige vanaf prijzen zijn nietszeggend. De goedkoopste trapliften zijn zeer waarschijnlijk niet geschikt voor uw trap. In het overzicht hieronder voorzien we u van de huidige prijzen van het laten monteren van een traplift in Utrecht. Het soort trap vormt de belangrijkste kostenpost.

TypeNieuw vanafTweedehandsMontage
Rechte trap€2.900 – €3.900€1.600 – €2.2003,5 uur
Eén bocht€5.150 – €9.100€2.500 – €5.6004,5 uur
Meerdere bochten€6.200 – €10.100€3.900 – €7.100Eén dag
Draaiende trap€7.850 – €14.200€4.750 – €10.8006 uur
Overzicht met de gemiddelde kosten van een traplift in Utrecht.

Tot wel 50% goedkoper met een tweedehands lift
Een stoellift laten installeren is best duur. Zo’n tweedehands traplift kopen in Utrecht kan dan een goed alternatief zijn. Gebruikte liften worden helemaal gereviseerd en zijn dus ook veilig om te gebruiken. Daarmee bespaart u gemakkelijk 50% vergeleken met een nieuw model. Ook is dat een duurzame investering. Het gros van de fabrikanten kunnen u ook helpen aan 2e-hands liften. Op uw beurt kunt u ook weer gebruik maken van de terugkoopgarantie. In het verkoopgesprek kan u dit onderwerp verder uitdiepen.

Bekijk installateurs in: IJsselstein, Lopik, Montfoort, Oudewater, Nieuwegein, Woerden, Utrecht, Stichtse Vecht, De Ronde Venen, Zeist, Bunnik, De Bilt, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Soest, Amersfoort, Leusden, Veenendaal, Rhenen, Renswoude, Woudenberg, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede, Houten en Vijfheerenlanden.