Vrijblijvende offerte aanvragen
Vergelijk installateurs en verschillende merken trapliften

BROCHURE AANVRAGEN

Traplift Provincie Limburg

Gaat het traplopen moeizaam, en wilt u uw eigen vrijheid behouden? De traplift in Limburg biedt uitkomst! Steeds meer senioren kiezen voor het gemak van de stoellift. Dankzij dit systeem kunt u weer zelf en zeer eenvoudig van uw hele huis genieten. Via Trapliftexpert.nl leest u waardevolle details m.b.t. trapliften. Onze adviseurs vertellen alles over soorten liften, hoe het technisch werkt, de verwachte kosten, de WMO en onderhoud. Uiteraard kunt u heel eenvoudig en zonder verplichtingen een offerte aanvraag plaatsen bij betrouwbare traplift fabrikanten actief in de regio Limburg.

  • Een traplift is een stoel die gemonteerd wordt aan de leuning en ervoor zorgt dat u zittend omhoog kan worden vervoerd.
  • Risicoloos en op een aangename manier in uw eigen huis blijven wonen.
  • Een rechte trap of een trap met bocht(en): Voor iedere situatie is er een traplift beschikbaar.
  • De totale kosten schommelen tussen €2500 & €9400, inclusief montage.
  • Soms komt u in aanmerking voor een traplift vanuit de WMO.

Kosten traplift Limburg mei 2024

U hebt de keuze gemaakt: er moet een traplift in uw woning komen. Wat gaat dat kosten? De verwachte kostprijs komt tot stand middels 2 zaken: soort trap (recht of met bochten) en extra opties zoals een sta-op-stoel. Het laten installeren van zo’n traplift is altijd maatwerk. Hiermee doelen we op het railsysteem dat op de trap wordt aangebracht. Een model voor een normale rechte trap installeren gaat vaak moeiteloos en is dus ook de goedkoopste optie. In het geval van 1 of meer bochten is het prijskaartje heel anders. Ook komen er additionele kosten bij voor upgrades als een snellere motor.

  • Een basismodel traplift voor een rechte trap is verkrijgbaar vanaf €2.700.
  • Een lift die 1 bocht door moet wordt geïnstalleerd v.a. €6.100.
  • Een complexe lift met 2 of meer bochten kost al gauw €7.100 of meer.
  • Eventuele extra opties zoals een sta-op-stoel zijn exclusief.

Vrijblijvende offerte? >> BROCHURE AANVRAGEN

Tarieven installatie trapliften vergelijken
Kijk uit met stuntprijzen in brochures. Deze gunstige vanaf prijzen zijn nietszeggend. De goedkoopste trapliften zijn waarschijnlijk niet zo geschikt voor uw trap. Hieronder voorzien we u van een inschatting van de kosten van het laten monteren van een traplift in Limburg. Het type trap is allesbepalend voor het basistarief.

Type liftPrijs (nieuw)TweedehandsPlaatsing
Rechte trap€2.500 – €3.900€1.850 – €2.3001/2 dag
Eén bocht€4.800 – €9.400€3.050 – €5.300Dagdeel
Twee bochten€6.000 – €11.700€4.350 – €7.1006,5 uur
Spiltrap€8.550 – €14.300€5.150 – €9.200Eén dag
Tabel met de gemiddelde kosten van een traplift in Limburg.

Tot wel 50% goedkoper met een tweedehands lift
Een stoellift laten monteren is zeker niet goedkoop. Een tweedehands traplift kopen in Limburg is voordelig en net zo veilig. Gebruikte stoelliften worden grondig getest en bieden ook gewoon garantie. Zo bespaart u tot wel 55% op de nieuwprijs. Uiteraard bent u ook milieuvriendelijk bezig. Het gros van de merken hebben op dit moment diverse tweedehandse liften. Op uw beurt kunt u ook weer gebruik maken van de terugkoopgarantie. In het verkoopgesprek maakt u de afweging tussen een nieuwe- of gebruikte lift.

Bekijk installateurs in: Venray, Bergen Limburg, Horst aan de Maas, Venlo, Beesel, Peel en Maas, Weert, Maasgouw, Nederweert, Roermond, Roerdalen, Leudal, Echt-Susteren, Sittard-Geleen, Stein, Beek, Maastricht, Meerssen, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Vaals, Valkenburg aan de Geul, Beekdaelen, Voerendaal, Simpelveld, Landgraaf, Heerlen, Brunssum, Kerkrade, Mook en Middelaar en Gennep.