Vrijblijvende offerte aanvragen
Vergelijk installateurs en verschillende merken trapliften

BROCHURE AANVRAGEN

Traplift Provincie Noord-Holland

Kunt u niet meer zelfstandig de trap omhoog, en wilt u in uw eigen huis blijven wonen? Een slimme traplift in Noord-Holland biedt uitkomst! Een groot aantal ouderen en mensen met fysieke ongemakken kopen een speciale stoellift voor thuis. Op deze manier kunt u zelfstandig en comfortabel weer op de bovenverdieping komen. Op deze webpagina treft u handige beschrijvingen betreffende trapliften. Op deze website vind u meer info over welk type lift geschikt is voor uw trap, een technische beschrijving, de installatiekosten, info over de WMO/PGB en welke aanbieders er allemaal zijn. Daarnaast kunt u online en zonder moeite een offerte aanvraag indienen bij gespecialiseerde traplift fabrikanten actief in de regio Noord-Holland.

  • Een traplift is een stoel met aandrijving die naar boven en beneden kan over een rail die bevestigd is op de trap.
  • Met een gerust hart en op een plezierige manier in uw vertrouwde woning blijven wonen.
  • Breed, trap, recht of een trap met bochten: Voor iedere situatie is er een traplift te maken.
  • De tarieven wisselen sterk tussen €1500 en €10000, inclusief installatie.
  • Onder bepaalde voorwaarden ontvangt u een traplift vanuit de WMO regeling.

Kosten traplift Noord-Holland juli 2024

U weet het zeker: er moet een traplift in uw woning komen. Wat kost zoiets? De kostprijs wordt gecalculeerd o.b.v. 2 aspecten: type trap (met bochten of recht) en extra opties zoals een noodbatterij. Het laten monteren van een traplift is altijd maatwerk. Met name het railsysteem heeft de nodige aandacht nodig. Het installeren van de rail op een rechte trap is het gemakkelijkst en hoeft dus ook niet duur te zijn. Gaat de trap langs 1 of meer bochten? Dan is het prijskaartje heel anders. Daarnaast geldt er een meerprijs voor toevoegingen zoals een andere kleur rail.

  • Een gewoon goede traplift voor een rechte trap plaatsen ze al vanaf €2.300.
  • Een lift die 1 bocht door moet is al beschikbaar v.a. €6.050.
  • Een lift voor een trap met 2 bochten of meer kost al snel €7.400 inclusief installatie.
  • Eventuele extra opties zoals een klaprail zijn verkrijgbaar tegen een meeprijs.

Vrijblijvende offerte? >> BROCHURE AANVRAGEN

Prijzen montage trapliften vergelijken
Veel leveranciers stunten met prijzen in reclamefolders. Deze vanaf prijzen zijn doorgaans niet relevant. De goedkoopste trapliften zijn niet zomaar geschikt voor elke trap. Hieronder verschaffen we de huidige prijzen van het plaatsen van een traplift in Noord-Holland. Uw trapsituatie is het uitgangspunt qua kostprijs.

Type trapNieuwe liftTweedehandsInstallatie
Rechte trap€2.500 – €3.950€1.750 – €2.1501/2 dag
Eén bocht€4.900 – €8.600€2.800 – €5.2004,5 uur
2 bochten€5.550 – €10.700€3.550 – €7.0001 dag
Wenteltrap€8.200 – €13.900€5.150 – €9.100Hele dag
Tabel met de gemiddelde kosten van een traplift in Noord-Holland.

Eenvoudig besparen met een tweedehands lift
Een stoellift laten installeren is een behoorlijke investering. Zo’n tweedehands traplift kopen in Noord-Holland is zeker het overwegen waard. Gebruikte stoelliften worden grondig getest en kunnen snel worden geleverd. Hiermee bespaart u eenvoudig 45% – 50% vergeleken met een nieuw model. Uiteraard bent u ook milieuvriendelijk bezig. Meer en meer merken hebben een terugkoopregeling en bieden daardoor 2de-handse liften. Dit doen ze vaak door gebruik te maken van terugkoopgarantie. Samen met de expert kan u dit onderwerp verder uitdiepen.

Bekijk installateurs in: Amsterdam, Diemen, Landsmeer, Edam-Volendam, Waterland, Amstelveen, Ouder-Amstel, Hilversum, Wijdemeren, Blaricum, Huizen, Weesp, Gooise Meren, Uithoorn, Aalsmeer, Purmerend, Beemster, Oostzaan, Zaanstad, Wormerland, Enkhuizen, Stede Broec, Koggenland, Medemblik, Hoorn, Drechterland, Heerhugowaard, Opmeer, Langedijk, Schagen, Hollands Kroon, Den Helder, Texel, Alkmaar, Heiloo, Castricum, Uitgeest, Bergen Noord-Holland, Beverwijk, Heemskerk, Velsen, Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal, Heemstede en Haarlemmermeer.