Vrijblijvende offerte aanvragen
Vergelijk installateurs en verschillende merken trapliften

BROCHURE AANVRAGEN

Traplift Provincie Zuid-Holland

Lukt het niet meer om de trap zelfstandig op te lopen, en wilt u alle ruimtes van uw woning blijven gebruiken? Een moderne traplift in Zuid-Holland maak langer thuiswonen mogelijk! Steeds meer senioren plaatsen een stoellift in hun appartement. Op deze manier kunt u weer zelf en moeiteloos de trap op en af. Op deze website vindt u waardevolle details wat betreft trapliften. Op deze website vind u meer info over allerlei modellen liften, een technische beschrijving, de kosten, de WMO en info over het huren van een lift. Ook kan men gelijk en zonder verplichtingen een offerte aanvragen bij de grote traplift fabrikanten uit de regio Zuid-Holland.

  • Een traplift is een stoel die gemonteerd wordt aan de leuning en ervoor zorgt dat u zittend omhoog kan worden vervoerd.
  • Met een gerust hart en op een plezante manier uw gehele woning blijven gebruiken.
  • Een spiltrap of recht met bochten: Voor elke woning is er een traplift beschikbaar.
  • De prijzen schommelen tussen €2550 tot zo’n €10200, incl. montage.
  • In enkele gevallen ontvangt u een traplift vanuit de WMO.

Kosten traplift Zuid-Holland april 2024

U weet het zeker: u wilt uw bovenverdieping blijven gebruiken met een traplift. Wat gaat dat kosten? De uiteindelijke prijs is afhankelijk van 2 aspecten: de vorm van de trap en extra opties zoals een luxe stoel. Een traplift installeren in huis is maatwerk (tijdsintensief). Met name het railsysteem heeft de nodige aandacht nodig. Een constructie voor een standaard rechte trap monteren is het minst arbeidsintensief en is al verkrijgbaar voor €1.750,00. In het geval van 1 of meer bochten moet u rekening houden met fors hogere kosten. Vaak zijn er extra kosten voor upgrades als een stabieler zitvlak.

  • Een basis-traplift voor een rechte trap is er al voor €2.750.
  • Een basislift met een standaard bocht koopt u al v.a. €6.000.
  • Een lift die meerdere bochten door moet is iets kostbaarder, denk aan €7.050 of zelfs nog meer.
  • Opties zoals een voetenplank met LED verlichting zijn verkrijgbaar tegen een meeprijs.

Vrijblijvende offerte? >> BROCHURE AANVRAGEN

Overzicht kosten montage trapliften
Let goed op de gecommuniceerde prijzen in brochures. Deze aantrekkelijke vanaf prijzen schieten hun doel voorbij. De goedkoopste trapliften hebben een heel eenvoudig railsysteem. In het volgende gedeelte vindt u de huidige prijzen van het laten plaatsen van een traplift in Zuid-Holland. Uw trapsituatie is de belangrijkste kostenpost.

Type trapNieuwe liftTweedehandsPlaatsing
Rechte trap€2.600 – €3.400€1.550 – €2.2004 uur
1 bocht€4.600 – €9.500€2.550 – €6.3005 uur
2 bochten€6.250 – €10.300€3.700 – €7.4006,5 uur
Draaiende trap€7.850 – €12.800€4.750 – €9.2005,5 uur
Schema met de gemiddelde kosten van een traplift in Zuid-Holland.

Bespaar tot 50% met een tweedehands lift
Het laten plaatsen van een stoellift is best prijzig. Zo’n tweedehands traplift kopen in Zuid-Holland kan dan een goed alternatief zijn. Gebruikte stoelliften worden op alle punten gecontroleerd en zijn helemaal veilig. Op deze manier bespaart u eenvoudig 35% – 60% op de aanschafwaarde. Ook hoeft er niets weggegooid te worden. De meeste aanbieders kunnen u ook helpen aan 2de-hands modellen. Op uw beurt kunt u ook weer gebruik maken van de terugkoopgarantie. In overleg met een verkoper bekijkt u wat de beste optie is.

Installateurs bekijken in: Lisse, Hillegom, Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Voorschoten, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Westland, Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp, Teylingen, Zoeterwoude, Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Nieuwkoop, Kaag en Braassem, Den Haag, Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland, Zoetermeer, Waddinxveen, Gouda, Krimpenerwaard, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Alblasserdam, Ridderkerk, Barendrecht, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Albrandswaard, Nissewaard, Hellevoetsluis, Brielle, Westvoorne, Goeree-Overflakkee, Hoeksche Waard, Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Molenlanden, Hardinxveld-Giessendam, Giessenlanden en Gorinchem.