Vrijblijvende offerte aanvragen
Vergelijk installateurs en verschillende merken trapliften

BROCHURE AANVRAGEN

Traplift Provincie Noord-Brabant

Kunt u niet meer zelfstandig de trap omhoog, en wilt u de bovenverdieping van uw woning blijven gebruiken? Een speciale traplift in Noord-Brabant verschaft u die mogelijkheid! Een groot aantal ouderen kiezen voor het gemak van de stoellift. Met zo’n lift kunt u veilig en op een prettige manier uw gehele woning blijven gebruiken. Op Trapliftexpert.nl bekijkt u bruikbare informatie betreffende trapliften. Onze experts geven tips over soorten liften, hoe de producten werken, de kosten, de WMO regelingen en info over het huren van een lift. Tevens kunt u direct en geheel vrijblijvend een offerte aanvraag indienen bij verschillende traplift fabrikanten actief in de regio Noord-Brabant.

  • Een traplift is een stoel die via een rails langs de trap omhoog en omlaag glijdt.
  • Op een veilige en eenvoudige manier blijven genieten van uw woning.
  • Een trap met bochten of recht: Voor elk huis is er een traplift te maken.
  • De kosten schommelen tussen €2400 tot maar liefst €9100, incl. montage.
  • Regelmatig heeft u recht op een traplift op basis van de WMO.

Kosten traplift Noord-Brabant april 2024

U weet het zeker: u gaat over tot het aanschaffen van een traplift. Wat gaat dat kosten? De totaalprijs hangt af van twee aspecten: de vorm van de trap en eventuele extra’s. Het laten monteren van een traplift is een maatwerk klus. Vooral het railsysteem is essentieel en moet perfect werken. Een plaatsing op een rechte trap is het eenvoudigst en is er al vanaf €2.000,00. Bij een trap met 1 of 2 bochten moet u al snel denken aan €6.000,00 of meer. Uiteraard bestaan er meerprijzen voor o.a. extra opties zoals een groter zitvlak.

  • Een nieuwe traplift voor een rechte trap is al beschikbaar v.a. €2.350.
  • Een lift voor een trap met 1 bocht installeren ze al v.a. €6.200.
  • Een model geschikt voor meerdere bochten kost al snel €7.450.
  • Eventuele extra opties zoals een automatisch opklapbare voetenplank komen daar nog bovenop.

Vrijblijvende offerte? >> BROCHURE AANVRAGEN

Overzicht kosten montage trapliften
Pas op met lage prijzen in TV reclames. Deze goedkope basisprijzen zijn nietszeggend. De goedkoopste trapliften hebben een heel eenvoudig railsysteem. In de bijgaande tabel verschaffen we de richtprijzen van het installeren van een traplift in Noord-Brabant. Uw trapsituatie vormt de belangrijkste kostenpost.

LiftsoortNieuwe liftTweedehandsMontage
Rechte trap€2.850 – €3.750€1.700 – €2.300halve dag
Eén bocht€4.800 – €9.400€3.250 – €5.6004,5 uur
Twee bochten€6.300 – €10.000€3.650 – €7.2006,5 uur
Wenteltrap€8.300 – €13.500€5.550 – €10.4006 uur
Schema met de gemiddelde kosten van een traplift in Noord-Brabant.

Tip: bespaar met een tweedehands lift
Een stoellift laten installeren is een behoorlijke investering. Een tweedehands traplift kopen in Noord-Brabant is voordelig en net zo veilig. Gebruikte artikelen worden op alle punten gecontroleerd en kunnen snel worden geleverd. Zodoende bespaart u eenvoudig 50% op de aanschaf van uw traplift. Als extra voordeel helpt u verspilling tegengaan. Het gros van de showrooms hebben tegenwoordig een speciaal aanbod met tweedehandse modellen. De terugkoopgarantie heeft op die manier veel voordelen. Op basis van tips van onze specialisten maakt u de keuze voor een gebruikte of een nieuw model.

Bekijk installateurs in: Altena, Bergen op Zoom, Woensdrecht, Steenbergen, Roosendaal, Rucphen, Halderberge, Moerdijk, Breda, Alphen-Chaam, Etten-Leur, Zundert, Oosterhout, Drimmelen, Geertruidenberg, Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Haaren, Hilvarenbeek, Dongen, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Waalwijk, Loon op Zand, s-Hertogenbosch, Heusden, Vught, Sint-Michielsgestel, Boxtel, Grave, Uden, Landerd, Gemert-Bakel, Boekel, Cuijk, Mill en Sint Hubert, Meierijstad, Bernheze, Veldhoven, Eersel, Bladel, Reusel-De Mierden, Valkenswaard, Bergeijk, Waalre, Heeze-Leende, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Best, Oirschot, Son en Breugel, Helmond, Someren, Asten, Laarbeek, Deurne, Boxmeer, Sint Anthonis en Cranendonck.